Čisto opuštanje. KERROCK U KUPATILU.

Čista sprostitev.

Kopalnica. Že dolgo ni več zgolj prostor za vzdrževanje osebne higiene. Kopalnica je postala umetnost. Funkcionalna umetnost. In Kerrock umetnik z izkušnjami.

Izstopajte z vsakim detajlom.

Uporabnost, odpornost, enostavno čiščenje, lep videz in oblikovalske možnosti so več kot dobri razlogi za izbiro umivalnika ali pomivalnika iz Kerrock-a.

Modern v barvah in strukturi.

Materiali, ki nas obdajajo v prostoru, pomembno vplivajo na splošno počutje vsakega izmed nas, zato morajo biti prijetni na dotik, zdravi in predvsem barvno usklajeni z okolico.

Lahkotnost negovanja

Kerrock je priljubljen zaradi preprostega čiščenja in vzdrževanja, saj madeže zlahka odstranite že z vodo in običajnimi čistili.
Za svilen sijaj in svežino barv se za čiščenje priporoča uporaba finih abrazivnih sredstev.

Promišljeno do poslednjeg detalja.

Kerrock je stvoren tako da omogućuje jednostavno čišćenje. Beskrajna svežina i sjaj vašeg proizvoda od Kerrock-a.

Antibakterijski i ne ugrožava zdravlje.

Uz klasični Kerrock materijal nudimo vam i inovativni materijal Kerrock plus, koji u svojoj strukturi ima integrisano antibakterijsko sredstvo. Bakterije se momentalno uništavaju čim dotaknu njegovu površinu i njihov dalji razvoj se sprečava.

Prijatan na dodir

Izgleda poput kamena, koji je prijatan i topao na dodir. Struktura površine koja privlači i poziva.
Dodirnite ga i osetite kako je prijatan.

Čisto opuštanje.

Zamislite prostor koji slobodno diše i zrači svežinom. Inspirisan prirodom i maštom, svojim smelim dizajnerskim rešenjima oživljava prostor i čini ga prijatnim za život. Kupatilo. Kerrock.

Beskonačna moč oblika i struktura. Kerrock.