Čisto opuštanje. KERROCK U KUPATILU.

Čisto opuštanje.

Kupatilo. Više nije samo prostor za održavanje lične higijene. Kupatilo je postalo umetnost. Funkcionalna umetnost. A Kerrock umetnik sa iskustvom.

Budite posebni u svakom detalju.

Upotrebljivost, otpornost, jednostavno čišćenje, lep izgled i mogućnosti oblikovanja glavni su razlozi za odabir lavaboa ili sudopera od Kerrock-a.

Moderan u bojama i strukturi.

Materijali koji nas okružuju u prostoru značajno utiču na naše raspoloženje. Stoga moraju da budu prijatni na dodir, zdravi i pre svega usklađeni sa okolinom u pogledu boja.

Lakoća nege

Kerrock je omiljen zbog jednostavnog čišćenja i održavanja jer se mrlje jednostavno odstranjuju  vodom i običnim sredstvima za čišćenje.

Za svilenkast sjaj i svežinu boja preporučujemo upotrebu finih abrazivnih sredstava.

Promišljeno do poslednjeg detalja.

Kerrock je stvoren tako da omogućuje jednostavno čišćenje. Beskrajna svežina i sjaj vašeg proizvoda od Kerrock-a.

Antibakterijski i ne ugrožava zdravlje.

Uz klasični Kerrock materijal nudimo vam i inovativni materijal Kerrock plus, koji u svojoj strukturi ima integrisano antibakterijsko sredstvo. Bakterije se momentalno uništavaju čim dotaknu njegovu površinu i njihov dalji razvoj se sprečava.

Prijatan na dodir

Izgleda poput kamena, koji je prijatan i topao na dodir. Struktura površine koja privlači i poziva.
Dodirnite ga i osetite kako je prijatan.

Čisto opuštanje.

Zamislite prostor koji slobodno diše i zrači svežinom. Inspirisan prirodom i maštom, svojim smelim dizajnerskim rešenjima oživljava prostor i čini ga prijatnim za život. Kupatilo. Kerrock.

Beskonačna moč oblika i struktura. Kerrock.